ZETOR FORTERRA HSX

Traktor FORTERRA HSX je s svojim varčnim, 16V Zetor motorjem, v svojem razredu in v eminentni družbi ( Fendt, Case, John Deere, Class, MF, New Holland, Deutz, Valtra in Lindner ) dosegel odlično 2. mesto na ti. Power Mix testu, ki ga je organiziralo Nemško Kmetijsko Združenje (DLG) in kjer se je ocenjevala poraba goriva pri različnih delih (oranje, vleka, košnja, baliranje, brananje,…).
Forterro HSX odlikuje tudi inovativen sistem HITCHTRONIC, ki avtomatsko prilagaja zadnjo hidravliko pri oranju in s tem omogoča upravljavcu traktorja, da svojo pozornost usmeri na vožnjo in ostale stvari, hkrati pa sistem Hitchtronic, zaradi svoje optimalnosti in avtomatike, pripomore tudi k zmanjšani porabi goriva.
Zetor motorji z močjo od 97 do 136 KM, odličen menjalnik 30/30 z EH invertorjem in tretinjkami ter avtomatska sklopka, so zagotovilo, da boste še tako težko delo opravili z lahkoto in uspešno.
Nizka poraba, nizki stroški vzdrževanja, bogata standardna oprema, EHR hidravlika ter preizkušena Zetor tehnologija pa naj bodo vaše vodilo za nakup traktorja.